Xelaconsult_x

Ydelser

Hos Xela Consult er kundens tillid altafgørende for os. Vi gør en dyd ud af at udføre enhver opgave til punkt og prikke, og med vores mangeårige ekspertise i byggebranchen har vi mulighed for at hjælpe dig med alle typer små og store opgaver inden for konsulenthjælp, rådgivning og entreprenørskab.

Byggebranchen er konstant under udvikling, og derfor er der brug for en dynamisk og fleksibel tilgang inden for fagområdet. Vi nyder at have mange bolde i luften og udfører mange forskellige typer af opgaver – store som små. Vi har, hvad det kræver og tager gerne hele ansvaret og projektstyringen på vores skuldre, så du trygt kan læne dig tilbage.

Vi tager det helt ned på jorden og lader et tæt samarbejde og fuld gennemsigtighed give tryghed gennem hele processen. Her behøver du ikke frygte ubehagelige overraskelser eller noget, der står med småt.

Med kerneværdier som kvalitet, omhu og tværfaglighed udgør Xela Consult en stabil virksomhed, du kan stole på til din næste opgave.

Ring endelig allerede i dag eller send os en mail – vi glæder os til at snakke med dig!

Konsulentopgaver

Af konsulentopgaver udbyder vi økonomistyring, tilbudskalkulation samt logistik og lagerstyring. Vi har med vores mange år inden for branchen tilegnet os stor faglighed på feltet og har til daglig stort fokus på salg, økonomi og projektstyring. Kontakt os endelig for at høre mere.

Rådgivningsopgaver

Hos Xela Consult udbyder vi rådgivning inden for blandt andet kundekontakt, arbejdsmiljø, udvikling og ledelse. Punkter, som altså er helt essentielle for at drive en fremgangsrig virksomhed med glade medarbejdere, men som kan virke uoverskuelige at håndtere. Vi står derfor klar til at hjælpe dig videre - allerede i dag.

Entreprenøropgaver

Vi udfører en lang række entreprenøropgaver, herunder for eksempel hoved- og fagenterpriser, byggestyring og meget mere, og vi har mange års erfaring hermed. Vi står ligeledes for al den nødvendige leverandørkontakt, så du undgår besværet og kan fokusere på andre ligeså vigtige aspekter af dit arbejde.

Facilityopgaver

I Xela Consult ApS udfører vi i tæt samarbejde med netværk, alle typer af bl.a. grønne opgaver. Derfor kan vi typisk tilbyde kommuner, ejendomsselskaber, virksomheder, forsyningsselskaber, og mange andre at samle flere af deres aftaler hos os.

Energikonsulent

Vi udfører en lang række af opgaver inden for energioptimering, eftersyn af ejendomme mv.

Isoleringsopgaver

Vi udfører alle typer af isoleringsopgaver; papirisolering, hulmursisolering og loft isolering, samt etageadskillelse. Alle vores folk er certificerede isolatøre.

Termografering

Indeklima opgaver

Injicering

Skimmeltekniker

PCB-konsulent

Klorerede paraffiner konsulent

Epoxy og Isocyanater

Fugttekniker

Event- og festivalledelse

Event- og festivalledelse er en krævende disciplin, der kræver hands-on erfaring og stort overblik. Vi tilbyder at træde ind som event- eller festivalleder og sikre, at planlægningen og eksekveringen af arrangementet forløber uden problemer. Vi kan håndtere den daglige kommunikation med interne og eksterne aktører og sørger for, at de bedste rammer bliver sat, så arrangementet bliver kørt sikkert i mål.