Bag om Xela Consult

Mit navn er Alex Henriksen, og jeg er direktør i Xela Consult.

Jeg har som mangeårig entreprenør, drifts- og projektleder, salgs- og projektchef samt produktionsdirektør opnået stor erfaring inden for byggebranchen. Med håndtering af mere end 423 mio. Dkr. i dokumenteret projektledelse siden opstart i 2004.

Jeg har et bredt netværk af fagpersoner i branchen, og min hverdag har de sidste mange år i høj grad haft emnerne salg, kommunikation, økonomi og projektstyring på dagsordenen.

Udover mine mange års erfaring i byggebranchen har jeg også arbejdet indenfor Eventbranchen. Både som logistiskleder på Vig Festival og som Festivalleder på Fox Festival, samt med eget event,- vagtfirma firma StarEventUs. Alle aktiviteter skaber masser af værdi og ikke mindst en meget alsidig og spændende hverdag.

Hos Xela Consult udfører vi rådgivning inden for blandt andet byggeri og indeklima, og vi udfører ligeledes rådgivning på konsulentbasis til struktur, systemer og dokumentation. Vores arbejdsfelt indbefatter konsulent-, rådgivnings- og entreprenøropgaver, og vi brænder for at gøre en forskel for lige præcis din virksomhed. Vi glæder os derfor til at byde dig velkommen til en uforpligtende snak – allerede i dag.

Andre relevante uddanelse og kurser

For at kunne se relevante uddannelser og kurser, skal du modtage en kode. Ønsker du at få adgang, kan du sende en mail til alex@xelaconsult.dk

Når du har indtastet koden, vil siden indlæse igen og du får derefter adgang.